Jochem Hogenboom

Al in mijn jeugd was ik ontzettend geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit. Het liefst speelde ik in onze tuin, hielp ik mijn moeder met onkruid wieden en genoot ik met volle teugen van mijn zelf geplante aardbeien. Deze groene vingers heb ik geërfd van mijn moeder.

Toen ik een jaar of 15 was, zijn mijn ouders in Brummen een publieke Engelse landschapstuin begonnen: Het Rhienderense veld. De tuin was geopend voor publiek en ik hielp dan ook graag mee de tuin er tip top uit te laten zien. Ik deed allerhande klusjes, maar dacht ook al na over het ontwerp en de indeling van de tuin. Daar bleek vooral mijn interesse en talent te liggen. Door mijn creativiteit bleek er veel meer uit de tuin te halen.

Na enkele jaren in Utrecht te hebben gewoond, keerde ik terug naar mijn roots hier in Brummen. Ik miste het landelijke, het buiten, het groen.

Door de liefde voor het groen, begon ik mijn eigen bedrijf Living Field Garden Supports. Een bedrijf dat met name gespecialiseerd is in ondersteuning van bloemen en planten. De rekken die ik aanbied helpen de bloem of plant in de juiste baan te kunnen groeien. Toch wilde ik nog meer zelf het groen in. Zodoende heb ik in de tussentijd daadwerkelijk van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Ik ben bij twee verschillende groenbedrijven gaan werken en merkte na verloop van tijd dat ik voldoende ervaring had opgedaan om voor mezelf te beginnen en vooral meer uit mijn creativiteit te halen.

Communicatie staat hoog in ons vaandel en wil met mijn team, kennis, ervaring en mijn creativiteit inzetten om samen met de klant toekomstige projecten vorm en inhoud te geven.